duminică, 3 decembrie 2017

Mesaje de Revelion, Urari de Anul Nou, La Multi Ani 2020



Mesaje de Revelion, Urari de Anul Nou, La Multi Ani 2020

Un nou an ne bate la usa  asa ca ne-am gandit sa va punem  la dispozitie o colectie  link-uri catre mesaje si urari de Anul Nou, pe care o gasiti mai jos !
In continuare puteti citi o selectie de mesaje 2020 cu Urari de Revelion



-  Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La Mulţi Ani 2020!

-  Iţi doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbeşti din Iunie pană în Noiembrie, şi să te bucuri în Decembrie. La Mulţi Ani!

- Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Mulţi Ani!


- Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în Noul An! La Mulţi Ani !

- Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul ! La Mulţi Ani 2020 !!!

 - Astazi se mai termina un an, un an care pe cineva l-a facut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea sa se termine - iar cineva abia asteapta. Si cum nu ar fi acest an pentru tine, iti doresc ca anul urmator sa fie mai bun! Sa fie mai bogat in implinirii, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La Multi Ani 2020 !!!

- Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea din suflet, căldura sărbătorilor din inimile noastre. Un An nou fericit in 2020 !

citeste mai departe aici  Urari de Anul Nou - Mesaje de Revelion 2020





RECOMANDARI :



Mesaje amuzante de CraciunMesaje si Statusuri de Anul Nou – Revelion
cioicUrari de Anul Nou
lma iMesaje de Revelion
ym
loveMesaje pentru persoana iubita de Revelion – Cu dragoste de Anul Nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu