sâmbătă, 2 decembrie 2017

Mesaje si Urari de Anul Nou 2020

 Mesaje si Urari de Anul Nou 2020 | Mesaje de Revelion | La Multi Ani 2020



- În anul care vine îmi doresc să am alături numai persoane fericite. Ştiu că dorinţa mi se va împlini şi mai ştiu că meriţi să fii fericit(ă). Hai să ne bucurăm împreuna de anul ce vine într-o atmosferă plină de armonie şi iubire! La multi ani”!

- Nou este anul ce vine, noi sunt visele şi dorinţele nostre, dar un lucru este la fel de vechi ca acum un an: dragostea mea pentru tine. Un an nou excepţional!

- Ce aştept de la 2020? Nimic ieşit din comun: doar 365 de zile pline de fericire, aşa cum sunt toate zilele de când tu ai apărut în viaţa mea

- Noul An să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani 2020!

- Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii. Tutunul cauzează cancer. Consumul de zahăr provoacă diabet, sarea provoacă hipertensiune, iar grăsimile duc la creşterea colesterolului! Na! La Mulţi Ani acum

- Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!
La Multi Ani, 2020!


- Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani !!!

- Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, i-a opreşte-te din scris şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: La Mulţi Ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăieşti la mulţi ani

- Tată bun, mamă iubita, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arat cât vă iubesc. Va doresc întai de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani

- Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani !

- Treci peste tot ce-a fost, crede în tine! Anul Nou e o carte deschisă cu multe reţete ale succesului, tu alege doar ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere în 2020.

- Priviti anul care a trecut cu sufletul unul om intelept si noul an cu ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta. Sperand sa ne considerati un prieten al dvs. indraznim sa va trimitem gandul nostru protector ca noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin. Srbatori fericite alaturi de cei dragi si La multi Ani ! 

- În fiecare picătura a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri. Un an minunat!

- Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"

- Buchet de artifici eu va trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!! Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc ingerii sa va daruiasca!!!


Farse de Craciun Video :
Articole asemanatoare :
Urari de Anul Nou
Mesaje de Revelion
-
Mesaje pentru persoana iubita de Revelion - Cu dragoste de Anul NouBancuri, Glume si Poze Amuzante cu Mos Craciun
 
- Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi Ani !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu